Zanimljivosti

Grčka, Hrvatska i Crna Gora totalno otpadaju kao turističke destinacije – Ova država je jedina koja je otvorila granice turistima, a kafa košta svega pola eura?!

Mnogi od nas se već počinju pitati kako da odemo na more ili na neku drugu destinaciju kako bi proveli ljetovanje, a to je većinski zbog ponovnog uvođenja mjera za ulazak u države poput Hrvatske, Crne Gore ili Grčke

Te tri navedene države su najveće turističke destinacije Balkana, ali su nam nedostupne zbog trenutne situacija koja se dešava u svijetu.

Sve osobe koje žele da uđu unutar granica ove tri navedene države su primorane da provedu 14 dana u izolaciji, a to je zaista previše vremena za mnoge ljude.

Jedina destinacija na Balkanu koja je još uvijek dostupna svim turistima i koja je ostala lijepa destinacija jeste Neum.

Bosna i Hercegovina još uvijek nije uvela nikakve nove mjere prevencije, a cijene su toliko niske da mnogi od nas razmišljaju o odlasku u Neum.

Hotel od tri zvjezdice košta svega 10 eura po noćenju, kafa malo više od 60 euro centi a kvalitetan ručak možete pronaći za cijene od 5 do 8 eura.