Home Showbizz Gotovo je: Milojko šutnuo Milijanu, a onda otkrio o njoj najgnusnije detalje...

Gotovo je: Milojko šutnuo Milijanu, a onda otkrio o njoj najgnusnije detalje (Video)

70
0

Milojko Božić (74) je konačno odlučio da ostavi svoju pola stoljeća mlađu zaručnicu Milijanu Bogdanović (21) i to zbog njenog sve boljeg odnosa koji se odvija pred kamerama sa ukućanom Aleksandrom Požgajem.

“Ta naka je niko i ništa, a on se pravo blati. Ona će da mu je*e majku vidjet ćete. To je ona. Nije bitno jesam li ja! Sada je jako dobra, sada nije. Rekao sam joj da je završila sa mnom. Pustio sam je. Vrlo je lijepo.” zaključio je Milojko.

“Spašavaj bolan živu glavu. Gadi mi se, ne želim više da pričam sa njom”, rekla je Vesna Rivas.

“Ostavit će je za dva ili tri dana, a onda ću joj reći da nemamo ništa. Šta ćemo učiniti? Šta ja imam s njom? I nemam nikakvu perspektivu da odem u selo i s njom nemam perspektive. Znala je da me je tamo uhvatila neko vrijeme, uhvatila me je godinama, došla snimiti … Mogu jesti, šta ćeš učiniti za mene? Kuham bolje nego ona.” kaže Milojko.

“Moram živjeti svoj život u miru. Idem svojoj djeci. Milijana neka samo kekeće. Stajala je ispred njega, a meni sve po spisku. I kako me braniš i sve sam ja jelde lud. Ali bio sam pametan, lud sam. Misli da prolazi kroz sve to, i neće moći. Samo da se izvučemo iz ovog pakla.” odlučno je odlučio Milojko.

Zanimljivo je da se Vesna Rivas, otkada je Milojko ušao u rialiti, ne može odvojiti od njega, a obzirom da su bliski u godinama, možda i nije loše da njih dvoje plutaju u romantici.

Izvor: Zanimljivosti Balkan