Prije četiri godine, na tragičan dan, dogodio se gnusan čin nasilja u kruševačkom kafiću “Mali Pariz”. Miša Jovanović, tada 57-godišnjak iz Lazarevca, počinio je stravično nasilje prema Gordani Jovanović i njenom bratu Goranu Radosavljeviću. Gordana i Goran su sjedili u ljetnoj bašti kafića, pili kafu, kada je Miša stigao. Miša je pokušavao nagovoriti Gordanu da mu se vrati, ali ona je to odbila. Uzbuđen i bijesan, Miša je ustao, prijetio da će ubiti Gordanu, njenu djecu i sebe, a zatim izvukao revolver i upucao Gordanu dva puta u glavu, a Gorana također u glavu.

Nakon ovog strašnog događaja, Miša je pobjegao s mjesta zločina, a policija je pokrenula potragu za njim. Zbog prijetnji ubojstvom djece, policija je također osigurala njihovu sigurnost. Iako je Jovanović uspio pobjeći do Čačka i kupiti hamburger, iskusni istražitelji brzo su ga locirali i započeli pripreme za njegovo uhićenje.No, kad je Jovanović shvatio da je otkriven, pokušao je pobjeći u svom džipu. Nakon niza nepravilnih manevra i sudara s drugim vozilima, izgubio je kontrolu nad vozilom u blizini sela Brđani. Pješke je pokušao pobjeći, no kad se policija približila, stao je, okrenuo se i izvršio samoubojstvo

 

Nakon ovog užasnog događaja, osumnjičenici su uložili opsežne žalbe, ali sud je nepokolebljivo utvrdio da su njihove tvrdnje neutemeljene. Tragedija je ostavila trajne posljedice i potresla zajednicu.Zbog Jovanovićevih prijetnji da će ubiti dvoje djece s Gordanom, policija je prioritetno osigurala njihovu sigurnost. No, Jovanović je već stigao do Čačka i čak je svratio na kiosk da kupi hamburger, jer mu to nije bio prvi nasilnički zločin.