Sigurni smo da vam je itekako poznata situacija kada nekog jednostavno molite da vas fotografira, a on greškom upali snimanje videa? Nekim vašim prijateljima se to dogodi slučajno, a netko, poput jednog čovjeka, o kojem ćete čitati u nastavku, čini to namjerno.

Florinu Mehedintiju iz Seattlea moramo reći da je kralj, zbog onoga čega se dosjetio.

Rezultat slika za Godinama ženi prodaje istu foru i sada je to odlučio pokazati cijelom internetu (Video/Foto)

Fora koju već godinama prodaje svojoj djevojki doista je fenomenlana, a kako sam tvrdi, osim što je njegov uradak izuzetno interesantan, simpatičan je podsjetnik na godine koje je proveo sa svojom suprugom.

Supruga od ovog muškarca obožava se fotografirati kao i većina žena i pritom uvijek zauzima određene poze, koje su njemu krajnje smiješne. Njemu je, nakon što je nekoliko puta učinio to sasvim slučajno, palo na pamet da, kad god ga njegova žena zamoli za fotografiju, umjesto fotke napravi video.

Florin Mehedinti

To je zaista i učinio i to kontinuirano od tog dana. Kada god ga je ona zamolila da je fotografiše on je sa smiješkom kliknuo “snimaj”. Ona nije imala pojma da to on radi, pa se naravno namještala u razne poze kako bi fotografija bila što bolja, odnosno kako bi od “sto” fotografija našla barem jednu savršenu.

Sada je napokon šerovo kompilaciju prikupljenih videoisječaka, a nazvao ju je ‘Vječna poza’, u kojima njegova žena se namješta u poze, a video će vas svakako nasmijati.

Pogledajte, doista je urnebesno, a aslobodno možete ukrasti ideju, pa svojoj djevojci prirediti isto. Ali, mi ne odgovaramo za posljedice:

Nekoliko godina svojoj ženi prodaje istu foru i sada je to odlučio pokazati cijelom svijetu

tportal.hr