Novo

Godinama su u SVAĐI! Šerif Konjević ne može da oprosti UVREDU Harisu Džinoviću: Imam snimak šta je rekao!

Danas za vas imamo novosti koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a naša današnja tema bit će dva jako dobro poznata pjevača na našim prostorima, a riječ je kako ste i sami zaključili o pjevačima Harisu Džinoviću i Šerifu Konjeviću. Naime, znamo da odnosi na estradi nisu baš najbolji, pa tako imamo mnogo onih pjevača i pjevačica koji ne razgovaraju iz raznih razloga.

Njihovi sukobi znaju trajati godinama, a jedan od najboljih primjera jeste odnos Cece i Jelene, a svi znamo da su one godinama na sudu, i da se stalno optužuju jedna protiv druge. Takva slična situacija je i sa gore navedenim pjevačima. U emisiji “Sceniranje”, gost je bio Šerif Konjević koji u upravu u toj emisiji otrkio zbog čega su on i njegov kolega već godinama u jako lošim odnosima. Naime, on je rekao kako je pravi i jedini razlog njihove svađe taj kada je Haris njemu rekao kako on kopira Šabana Šaulića, ali da mu to baš i ne polazi za rukom.

Tako je Konjević u emisiji rekao sljedeće: “Ja imam i snimak gde je on rekao da ja čitavog života kopiram Šabana Šaulića, ali da ne mogu da ga iskopiram. To je pogrešna teza, ja sam radio sa svim najboljim autorima u Srbiji i svi oni znaju kakav sam ja čovek”, rekao je, a onda je dodao: “Nemam ništa protiv Džinovića, možda on i ne zna šta je rekao. Svako peva na svoj način, svi mi imamo neke bojice od nekog kolege, a svako ima svoj stil. Ja mislim da je on vrhunski interpretator, ali voleo sam da me nekada u životu pozove i da mi kaže da se šalio”. Za kraj rekao je i to kako on njega voli i cijeni, i da su se nakon toga oni dosta puta sreli, ali da je do Harisa jer on nešto zateže.