Novo

Gledao Film Sa Njom, Rekao Joj DVIJE Riječi I Samo Pao: Jeziva Ispovijest Mlade Majke Koja Je Sahranila Sina, A Zatim Se Desilo OVO

Na svijetu ne postoji veća tragedija od one kada roditelj izgubi svoje dijete, pa čak i onima koji nemaju ništa s tim uvijek je teško pročitati takve vijesti i saznati takve stvari, a tada možemo samo zamisliti kakav je osjećaj za one koji su sve to doživjeli.

Gubitak djeteta je definitivno najveća bol i ništa ne može nadoknaditi takav gubitak, čak ni rođenje drugog djeteta, jer zauvijek ostaje ta praznina u srcu.

Tako je ova mlada majka učinila apsolutno sve za svog sina, ali na kraju to ipak, nažalost, nije bilo dovoljno da ga spasi od smrti. Ova žena iz Škotske, po imenu Claire Murphy, doživjela je najveću bol koju majka može doživjeti, a to je da je izgubila svog sina, koji je imao svega osam godina. Tog kobnog dana kada se za njih dvoje sve ovo dogodilo, sve je počelo kao svaki drugi najobičniji dan koji su proveli zajedno, samo da bi zajedno sjedili navečer s namjerom da pogledaju neki dobar film. Njezin sin je tada baš bio jako uzbuđen jer je bio veliki fan igrice Fortnight koju je igrao ranije tog dana, a prije nego što su počeli gledati film, bez razloga se obratio majci, zagrlio je i rekao joj da je voli najviše na svijetu. A ono što će nakon toga da se desi pamtit će ova žena ostatak svog života, jer se samo par minuta kasnije njezin sin jednostavno srušio na pod i više se nije probudio.

Ona je počela vrištati od šoka i pozivati ​​u pomoć, iako joj je bilo sasvim jasno da joj više niko ne može pomoći. Hitna pomoć bila je u njihovoj kući nakon nekih pola sata i u to je vrijeme mali Kilian još uvijek pokazivao kakve takve znakove života, a kasnije je bilo utvrđeno da je dječak imao težak oblik astme, koji se nije mogao izliječiti i da je zbog toga koristio pumpu. I premda su u tom pogledu bili vrlo oprezni i odgovorni, napad je došao jednostavno tako naglo i bio toliko jak da mališa nije mogao preživjeti. Na njegovom sprovodu svi su njegovi prijatelji došli odjeveni u likove iz Killianove omiljene igre, a tada niko nije mogao sakriti suze.