Poznata blogerica odlučila je priopćiti korisnicima društvenih mreža o strašnoj nesreći koja joj se dogodila.

Zove se Michelle Berou i na svom je blogu navela da je posjetila ginekologa zbog bolova u donjem dijelu trbuha. Nakon pregleda liječnik je bio iznenađen koliko i ona kad je pronašao nešto u njoj. Izvukao je kuglu mačjih dlačica s njezina tijela. U početku je mislio da je to stari uložak, ali rekla mu je da ih ne koristi. Nakon toga otkrili su razlog.

Na njenom krevetu bilo je puno mačaka, a naravno da će ostaviti puno dlaka iza sebe. Tokom intimne veze, te su se dlake zalijepile za organ njenog muža. Nakon nekog vremena postali su lopta, pa je zbog neizdrživih bolova odlučila otići liječniku. Nakon što joj se ovo desilo sigurna je da mačke neće doći više u njen krevet, i ako će biti sigurna je da će se svake dlake riješiti.

Mačja dlaka može biti loša kada je u pitanju zdravlje. Poznato je da su mačke tvrdoglave i sebične, i koliko god se trudili kontrolirati ih, oni će vas kontrolirati. Ako imate mačku, možda ste u opasnosti, a da to uopće ne uočite. Mačke mogu prenijeti razne bolesti. Važno je da vodite računa o svojim mačkama i ne držite ih tamo gdje uvijek spavate ili jedete. Važno je napomenuti da su šanse za prijenos bolesti reducirane ako dobro vodite računa o higijeni.

Preporučujemo