Zdravlje je vrlo važan segment, posebno za jednu ženu, ovdje prvo pomislimo na intimu i vrlo je važno da žena redovito odlazi ginekologu. To je upravo onaj segment o kojem danas govorimo u našem članku i iskustvo ginekologa koji je vidio sve i svašta, ali ovo nikada nije vidio u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Naime, poznata blogerica Michelle Berou odlučila je podijeliti sa svojim korisnicima društvenih mreža bizarnu nesreću koja joj se dogodila prije mjesec dana. Konkretno, kako je napisala na svom blogu, posjet ginekologu zbog bolova u donjem trbuhu također je bio više nego jasan alarm da biste svi trebali vidjeli svog liječnika. Liječnik je obavio kontrolni pregled i bio je iznenađen onim što je pronašao unutra.

Tačnije, iznutra je izvukao čitavu hrpu mačjih dlaka. U početku je mislio da je izvadio stari uložak, ali žena mu je rekla da ih ne koristi, tako da nije bilo dvojbe o tome što je ovdje u pitanju. A onda su otkrili razlog, kako se sve to dogodilo.

Naime, njezini su mačići često ostajali u krevetu, zagrljena bi bila s njima u krevetu i bila je jednostavno jako vezana za njih. Uvijek bi bila nešto dlaka iza njih ostalo na krevetu kad bi spavala, a te bi se dlake zalijepile za spolni organ njenog supruga tokom noći, kada bi imali intimne odnose. S vremenom su se ove dlake počele nakupljati, dlake su postale mala lopta, a to je počelo izazivati ​​bol, pa je žena otišla liječniku.

Nakon ovog vrlo teškog slučaja, zabranila je mačkama da se penju na njen krevet.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..