Poznata blogerica Michelle Berou prije nekoliko sedmica odlučila je podijeliti svoju bizarnu nesreću sa svojim korisnicima društvenih mreža.

Konkretno, kako je napisala na svom blogu, posjećujući ginekologa zbog bolova u donjem trbuhu, krajnje je vrijeme da se nešto učini oko toga. Liječnik je obavio kontrolni pregled i iznenadio se onim što je pronašao unutra, jer je prvi put vidio nešto takvo u svojoj dugoj karijeri.

Tačnije, izvukao je kuglu mačjih dlačica iz njezinog tijela. Isprva je mislio da je izvadio stari uložak, ali žena mu je rekla da ih ne koristi, već da ima kućnog ljubimca, kojeg je njegovala jako dugo. A onda su otkrili razlog, zašto se to uopće događa. Naime, njezini su mačići često boravili u njenom krevetu, a ona se dugo brinula s njima. Ostavili bi nešto dlaka iza sebe, odnosno svoju sitnu “kosu”, a te dlake bi se za vrijeme intimne veze zalijepile za spolni organ njenog supruga. S vremenom su postali kao kugla koja je počela izazivati ​​bol, pa je žena otišla liječniku.

Nakon ovog slučaja, navodi Berou, pazi da mačije dlačice ne ostanu na krevetu, a muž je mačićima zabranio da u bilo koje doba dana ili noći budu u njihovoj spavaćoj sobi.

Preporučujemo
Loading..