Irina Vukotić je poznata voditeljka u Srbiji koja se trudi očuvati svoj privatni život daleko od medijske pažnje. Udala se prije 16 godina za Savu Radovića, s kojim je upoznala dok je on bio učesnik rijalitija. Hemija između njih je brzo proradila, i brzo su sklopili brak. Imaju kćerku Iskru koja danas ima 14 godina.Irina je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gdje često dijeli fotografije svoje mezimice. Ponosna je mama i podržava Iskrinu umjetničku stranu, jer se bavi muzikom i glumom.

Postoji mogućnost da Iskra krene majčinim stopama i započne karijeru pred kamerama, s obzirom na njezino samouvjereno pojavljivanje na javnim događajima u Beogradu.Javno izražava ponos na svoju kćerku i njezine talente. Iskra je, čini se, samouvjereno pozirala na jednom javnom događaju u Beogradu u društvu svoje majke, a njezina prisutnost sugerira moguću buduću karijeru pred kamerama i pod svjetlima reflektora. Na događaju je nosila crnu haljinu iznad koljena i kratki pink sako, pokazujući svoj interesantan modni izričaj. Njezine bijele čizme privukle su pažnju i bile su apsolutni hit.

 

Iskra je bila raspoložena i nasmijana, te je nosila zanimljivu crnu haljinu ispod kratkog pink sakoa. Njezin stil bio je primjetan, posebno zbog bijelih čizama koje su bile apsolutni hit. Također, mnogi su primijetili sličnost između Iskre i njenog oca Save Radovića, koji se u posljednjim godinama nije često pojavljivao u javnosti.Očigledno je da Iskra ima interesantnu kombinaciju mode i umjetničkog talenta, te će budno pratiti njen daljnji razvoj u svijetu zabave.zgleda da se talent i interes za javne nastupe prenose na mlađe generacije, pa ćemo možda vidjeti Iskru kako slijedi majčine i očeve stope u budućnosti.