Adela Noriega, slavna latino glumica, bila je izuzetno popularna tijekom devedesetih godina zahvaljujući svojim ulogama u brojnim telenovelama. Publika ju je obožavala zbog njenih uloga u serijama poput “Pravo na ljubav”, “Izvor”, “Prava ljubav”, “Virhinija”, “Vatra u krvi”, “Maria Isabel” i mnogim drugima. No, unatoč svojoj slavi, Adela se povukla iz javnosti prije 13 godina i nije se pojavljivala u medijima.Postoji mnogo spekulacija i glasina o razlozima njenog povlačenja iz javnosti. Jedna od glasina sugerira da je teško bolesna, ali njena sestra Rejna tvrdi da nije riječ o raku, već o drugom zdravstvenom stanju.

 

Adela se također ne pojavljuje na društvenim mrežama, pa nije svjesna dezinformacija koje kruže o njoj.

Osim zdravstvenih razloga, kruže i glasine da Adela izbjegava javne nastupe zbog tajni iz prošlosti. Prije više od trideset godina, bila je u vezi s bivšim meksičkim predsjednikom Carlosom Salinasom, a navodno je u tajnosti rodila njihovog sina. Navodno je Carlos bio oženjen u vrijeme rođenja djeteta i skrivao istinu od svoje žene.Postoji i priča da je Adela kasnije viđena u javnosti s dječakom za kojeg se šuškalo da je njihov sin. Međutim, glumica je tvrdila da je dječak zapravo sin njene sestre Rejne i da se samo igrao.

Sve te informacije čine Adelu Noriega zagonetnom i tajanstvenom osobom koja se udaljila od javnosti i odlučila čuvati svoj privatni život daleko od medijske pozornosti.Adela Noriega, istaknuta latino glumica, stvorila je reputaciju tajanstvene osobe zahvaljujući njenom neiskazivanju o privatnom životu. Naglo je nestala iz javnosti, ne ostavljajući trag gdje se sada nalazi ili kako izgleda.