Home Showbizz Gasi se žiri Zvezda Granda, Snežana poludjela: Karleuša je kriva za sve,...

Gasi se žiri Zvezda Granda, Snežana poludjela: Karleuša je kriva za sve, pjevačica otkrila šta joj je uradila

362
0

Snimanje popularnog takmičenja Zvezde Granda već se lagano privodi kraju, a Snežana Đurišić priznala je nedavno i da je sretna zbog toga, ali istovremeno je i tužna zato što neće imati priliku da se s drugim članovima žirija viđa narednih nekoliko mjeseci, koji su joj u međuvremenu postali kao porodica.

– Žao mi je što završavam snimanje. Ne sviđa mi se kad se moram razdvojiti, pa se u posljednje vrijem žalimo jedni drugima: Etp, vidjet ćemo se opet brzo. Vjerujte, da poželimo sve ovo nakon otprilike mjesec dana, tako da se uvijek možemo čuti preko telefona. Idem na kafu sa svakim kolegom kojeg vidim, a to se često događa na nastupima, kaže ona.

Susrećući se s Marijom Šerifović kad su došli snimiti emisiju, ali se nisu oprostili, mnogi su se zanimali jesu li ušli u sukob.

– Svi ćemo ući u sukob (smijeh). Nema svađe, Marija je moje dijete. Nema mjesta za to – kratko je komentirala pjevačica i nije htjela dalje komentirati zašto su ih kamenovali. Jelena je također snimila video prije nekoliko dana na Instagramu, gdje se vidi kako Snežana psuje svog kolegu.

Zatim je rekla da će joj oduzeti život i sarkastično reći da nema o čemu razgovarati, pa je sada objasnila i zašto je došlo do konfuzije. Očigledno, Snežana je htjela napustiti žiri

– To je stvarno smiješno, to je Jelena. Ne znate što je pozadina. Pjevala sam “Kaluđera” na otvaranju, a onda su se počeli šaliti da je to eksplicitna pjesma. Mislim da je bilo lijepo, jer je to pjesma iz Vukove ploče, pa sam joj ispričala sve što mi se događa, pa je ona rekla “Jel se ti to zezaš”, a onda kad je neki štos ispao, rekla je kroz smijeh, a ona je odgovorila na šale o navodnoj prevari svog momka Vanje:

Izvor: Zanimljivosti Balkan