Novo

GASI SE “GRAND”?! Snimanje nove sezone Zvezda Granda pod ZNAKOM PITANJA, ističe ugovor s televizijom, žiri se NE OGLAŠAVA!

Kao što ste mogli da zaključite po samom naslovu mi danas pišemo o našem jednom og najgledanijih muzičkih programa a to su svakako Zvzede Granda. Brojne emisije koje su se godinama emitovale u produkciji Granda trenutno su stavljene na pauzu zbog izmena i poteškoća koje produkcija ima u sklapanju novog ugovora.

Emisije se više ne smijaju, iako je sredina septembnra pa su mnogi već počeli da se pitaju da li je kriza uticala na budćžet ove produkcijske kuće ili je nešto drugo posredi. “Grand” dosad nije snimio nijednu epizodu novog serijala, a nova sezona je uveliko trebalo da počne. Kako smo saznali Grandu ugovor sa Prvom ističe sredinom oktobra, a pošto novi ugovor nije poptisan, oni ne snimaju ništa jer ne znaju kako će se stvari odvijati a trenutno nemaju gde da se emituju.

“Ugovor koji ubrzo ističe bio je veoma nepovoljan za Prvu i sada se pregovara o novim uslovima. Prva neće da prihvati stare uslove, a “Grand” traži da zadrži neke od istih. Oni kasne i sada se ništa ne snima, ali se i ne pojavljuju nove informacije o tome šta se dešava, te košuljica stoji prazna. Nema materijala koji bi mogao da se emituje, a čelnici se svakodnevno trude da nađu idealno rešenje. Za neke emisije su snimljene najave koje sada stoje na zvaničnim kanalima, ali sve je ostalo na tome” kaže nam upućen izvor. Voditelj i idejno tvorac emisije Nikad nije kasno Žika Jakšić rekao je za naš list da nije upućen u to šta se dešava sa emisijama “Granda”, te i da može da komentariše samo svoj projekat. Ostatak čitajte ovde.