Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj planiraju svoje svečano vjenčanje, koje će se održati u Španjolskoj krajem prosinca, nakon njihovog crkvenog vjenčanja i manjeg slavlja u užem krugu u Beogradu. Odlučili su se za jedno raskošno vjenčanje umjesto dva. Popis gostiju obuhvaćat će oko 50 osoba. Anastasijina strana obitelji uključuje majku Cecu, tetu Lidiju, Veljka, Bogdanu, nekoliko bliskih prijatelja i kumu, dok će Gudelj pozvati svoju obitelj i kolege sportaše iz svog kluba.

Vjenčanje će se održati u luksuznom hotelu u Sevilli, a Anastasija se priprema za dolazak gostiju iz Beograda, osiguravajući avionske karte i smještaj u hotelu. Građansko vjenčanje će se održati tijekom slavlja, gdje će Anastasija službeno preuzeti prezime Gudelj. Anastasija traži haljinu koju će nositi na vjenčanju, ne tradicionalnu vjenčanicu, već haljinu sličnu onoj koju je nosila na crkvenom vjenčanju u Srbiji, čak razmišljajući o posebno izrađenoj haljini poznatog dizajnera. Gudelj bira odijelo koje će nositi na ceremoniji.Par planira mijenjati outfite tijekom svadbenog veselja, a Anastasiji će biti dostupne tri različite haljine. Gosti iz Španjolske će moći uživati u srpskoj kuhinji, s jelovnikom koji uključuje i specijalitete iz lokalnih krajeva.

Dva šefa kuhinje iz Beograda putovat će u Sevillu kako bi pripremili autentičnu srpsku hranu.Iako obitelji Ražnatović i Gudelj ne sudjeluju aktivno u planiranju vjenčanja, obaviješteni su o datumu i planiraju se okupiti kako bi obilježili ovaj poseban dan mladenaca. Ostaje vidjeti kako će Nemanjinu obitelj reagirati na vijesti o vjenčanju i da li će prisustvovati slavlju.Obitelji Ražnatović i Gudelj ne miješaju se u planiranje vjenčanja, ali su obaviješteni o datumu i planiraju se okupiti kako bi zajedno proslavili ovaj poseban dan mladenaca.