Novo

GADNO ILI? NE BRIJEM SE DOLE JER DA DLAKE NEMAJU FUNKCIJU, ONDA NE BI RASLE: Manekenka ODUŠEVLJAVA izgledom, a kad se skine nastane muk… (VIDEO)

Ono što moramo reći kako se ženama s godinama nameću ideali lepote u koje spada i telo bez dlačica, mnoge poznate ličnosti, uključujući i Madoninu ćerku Lurd, “neguju” dlake na različitm delovima tela. Shodno tome, većina žena danas izlazi iz zone komfora, pa javno pokazuju kako njihovo telo izglleda sa dlačicama koje su prirodna stvar.

PA je tako jedna od njih i manekenka Ejmi, ona je odlučila da brijač ne koristi do daljnjeg, kada je u pitanju bikini zona. Tako je ona na svom Tik Toku nalogu redovno kači klipove u kojima sa ponosom pozira u bikiniju, ali umesto savršene linije fokusu je njen “grm”. “Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima” ovako je rekla Ejmi. Mnogo žene koje su inspirirane njenim stavom su pohvalile maneknku jer je samouverena. Također, bilo je i muškaraca koji se slažu s time da dlake uopšte uopšte ne moraju da budu gadne.

“Mislim da je to kul i seksi, iskreno”, “Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem”, “Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!”, “Ne treba da te bude sramota, samo neka raste”, “Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas”, glasili su neki od komentara ispod njenih videa. Dok sa druge strane mnogi su se pitali da li se ikada obrije ili “ošiša” dole, i na koji način “neguje svoj grm”. Ejmi je rekla da i šamponira, ali i održava stidne dlake dok ne postanu mekane i nežne, kao i da to se povremeno obrije i oblikuje frizuru, a u zavisnosti od prilike.

@itsyagirlaimeeinghigher

OK BUT THIS WAS SO CLEAN 🤯😍 @xaliswim #corememories #dayinmylife #bodypositivity #magictrick

♬ Ginseng Strip 2002 – Yung Lean