Novo

Fudbaler SLOMIO srce Katarini Grujić? Pevačica priznala da je PREVARENA: GRCALA JE U SUZAMA…

U nastavku današnjeg članka ćemo da pišemo o novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene na kojoj uvijek imamo nekih novosti i dešavanja koja se odnose na naše poznate ličnosti, a mi ćemo danas da se fokusiramo na jednu jako poznatu pjevačicu Katarinu Grujić koja je svoje prve korake napravila u Zvezdama Granda, a nakon toga uz trud, talenat i brojna odricanja ona se nalazi u samom vrhu i jedna je od naših najpoznatijih pjevačica.

Mi danas ipak nećemo pisati o njenohj muzičkoj karijeri nego ćemo da se malo bavimo sa njenim privatnim životom, a poznato nam je da je ona u braku sa poznatim fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je dobila kćerku Katju i oni sada uživaju u svom porodičnom životu. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je ona svojevremeno bila u vezi sa jednim oženjenim muškarcem, a jednom prilikom Katarina je otkrila da je ona u vezi i da joj je on obećao da će da se razvede i da objelodane njihovu vezu, ali to se nikada zapravo nije desilo.

Katarina je jednom prilikom pričala na ovu temu, a tada ona je rekla sljedeće: “Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod”, rekla je ona. Naime, tada se nagađalo da je riječ o poznatom bh fudbaleru Ognjenu Vranješu, a zanimljivo je da pjevačica te navode nikada nije ni potvrdila ni demantovala. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.