Novo

Fotografija Hane Huljić pred porođaj ZABRINULA fanove: ŠTA SE DEŠAVA u braku sa Grašom?

Vijest koja je uzburkala strasti mnogih ljubitelja pop muzke u regiji je raspad veze dvoje poznatih pjevača iz Hrvatske, Petra Graše i Danijele Martinović koji su bili zajedno 24 godine ,a sve se dogodilo zbog druge žene kako to obično i biva u većini ovakvih slučajeva. Naime Petar Grašo izgleda prolazi krizu srednjih godina i izgubio je glavu za 15 godina mlađom kćerkom poznatog muzičara Tončija Huljića, Hanom od koje se ne odvaja.

Mnogi su ga zbog toga osudili ali on i Hana uživaju u ljubavi i ne mare puno za ono što drugi misle i pričaju, pa tako skoro svaki dan pjevač objavi neku njihovu zajedničku fotgrafiju na kojoj su sretni i nasmijani. Naime , poznato je da je Hana u osmom mesecu trudnoće , te se u ovom periodu gotovo pa potpuno povukla sa društvenih mreža. Kako sazanjemo , njena odluka da se ne izlaže javnosti dok je pred porođajem poštuje i njen suprug Petar Grašo , pa samim tim i ne objavljueje fotografije sa njom .

Kako smo saznali Hana je odlučila da dan provede sa svojim prijateljicama , pa je ovaj put i sama objavila fotgrafiju , a koja je mnoge iznenadila . Naime , radi se o tome da znamo da je ona u osmom mesecu trudnoće , a stokam je gotovo pa neprimetan , što joj naravno olakšava sve funkcije do zanjeg dana . Jsno je da je genetika savršeno naklonjena budućoj mami.