Novo

Fotografija govori više od 1000 reči! Milan uslikan nakon izlaska iz manastira, evo kako izgleda posle godinu dana monaškog života!

U nastavku današnjeg članka se bavimo našom domaćom muzičkom estradnom scenom koja svaki dan se trudi da privuče veliku pažnju cele javnosti, pa tako svaki mogući portal uvek ima neku novu vest da objavi, a u svemu tome najviše prednjače Jelelan Karleuša i Ceca Ražnatović koje su glavna tema svih portala, ali mi danas ne pišemo o njima nego o jednom drugom pevaču.

Pevač Milan Stanković je veliku pažnju javnosti privukao otkako je još kao vrlo mlad zakoračio na muzičku scenu. On je svojim glasom, stasom, nesvakidašnjim i orginalnim imidžom punio novinske stupe, a veza sa popularnom pevačicom Radom Manojlović još više je doprinela tome.

Međutim, u jeku popularnosti, on je odlučio da se povuče i promeni život iz korena, a šuškalo se i da ima nameru da se zamonaši. Slika pevača Milana Stankovića od pre nekoliko meseci kao i drastično izmenjen izgled, ukazivali su da on jako ozbiljno razmišlja upravo ot ome, ali pevač je ponovno uspeo sve da iznenadi. Nakon medijske ilegale i odluke da se posveti veri, na društvenoj mreži “Instagram” na kojoj više nije preterano aktivan, osvanula je najnovija fotografija Milana Stankovića koja je izazvala pravu pometnju.

“Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta?” – napisao je on u svom maniru i odeven u stilu po kakvom ga svi pamtimo, te se očekivano nametnulo pitanje da li je pevač spreman za veliki povratak muzici koji njegovi fanovi ako je suditi po komentarima, željno iščekuju.