Skandal na proslavi punoljetstva kćerke Ace Pejovića postao je predmet razgovora u medijima i javnosti. Glavni akteri ovih događaja su pevačica Aleksandra Prijović, njen suprug Filip Živojinović i njen menadžer Danijel Blažić, poznat kao Blaško. Navodni razlog za ovaj skandal je Filipova ljubomora, koja je eskalirala tokom proslave i dovela do fizičkog obračuna.Na proslavu punoljetstva Aleksandrine kćerke došli su brojni gosti, među kojima su bili i Filip, Aleksandra, Blaško, te članovi Filipove porodice.

 

Filip je, kako se navodi, postao vidno ljubomoran i uznemiren zbog bliskosti Aleksandre i Blaška tokom proslave, što je kulminiralo optužbom za neverstvo.Aleksandra je bila zatečena Filipovom reakcijom i situacijom koja se odvijala. Nakon svađe, par je napustio prostoriju kako bi se smirili, a potom su se vratili bez vidljivih znakova konflikta. Unatoč tome, priča o skandalu se brzo proširila među gostima.Par Aleksandra i Filip dugi niz godina je u stabilnom braku, iako su se povremeno pojavljivale glasine o njihovim odnosima. Ova situacija izazvala je iznenađenje u javnosti, budući da se smatralo da su njih dvoje imali srećan i stabilan brak.

 

Također, spekulira se o prirodi veze između Aleksandre i Blaška, a iako su se često pojavljivale glasine, ništa nije bilo potvrđeno. Par je javno negirao utjecaj ovakvih glasina na njihovu vezu.S obzirom na potencijalno snimljene događaje tokom proslave, pozvani gosti su upozoreni da o ovome ne govore javno.Ipak, informacije su procurele u medije i izazvale veliku pažnju javnosti.Ovo je samo jedan u nizu slučajeva u kojima se spekulira o prirodi odnosa između Aleksandre i njenog menadžera Blaška. Unatoč glasinama, obje strane su izjavile da se ne obaziru na širenje lažnih informacija i da su njihova veza i brak stabilni.