Novo

Fatalna frizerka Lidija: Evo ko je žena sa kojom je Marijin otac Rajko prevario Vericu i napravio vanbračnog sina Danijela

Naime , kada je reč o popularnoj pevačici Verici Šeriović , ona je se udala za bubnjara Rajka , 1982 godine ,a nakon dve godine na svet je došla Marija , ali nakon brojnh nesuglasica koje su godinama trajale , Verica je odlučila da se razvede , a tema oko njenog izbacivanja iz kuće vrtela je se tada danima po medijima . Naime , tada je Rajko govorio sve loše o sovjoj porodici , a sada su se stvari prmenile te kkao szanajemo on je lošeg zdravtsenog stanja , pa mu je ča am putiran prrst na nozi , pa je primoran bi da e smesti u dom, a sa ćerkom je izgladio sve odnose , a koja je sve troškove njegovog lečenja preuzela na sebe.

Također , o njemu se brine i njegov sin Danije , a kojeg je ovaj muzičar dobio u vanbračnoj zajednici sa Lidijom , a koji je postao u jednom trneutku učesnik rijalitija. Naime , mnogo je se govorilo o tome da su Marija i Danijel u lošim odnosima , te da između njih postoje turbulencije , ali izgleda da su sve nesuglasice prevauišli , te se danas odlično slažu . Tako je Marija jednom istakla da roditelje ne možemo da biramo,te da ona svoje ne bi menjala , jer su je učinili onakvom kaka jeste.

– Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju. Bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška – istakla je pevačica u “Sceniranju” na Kurir televiziji i istakla da joj njihov razvod nije teško pao. Osttak ovde.