Showbizz

Fanovi ODMAH reagovali! Otvoren tekući račun za POMOĆ Luni Đogani: “Pomozite ako boga znate!”(FOTO)

Luna Đogani je možda i najpoznatija influenserka, blogerka i reality igračica (čitaj neradnik), koja je apsolutno eksplodirala u zadnjih nekoliko godina.

Do tada je ona isključivo bila poznata samo po svojim roditeljima Gagiju Đoganiju i majci Anabeli, ali na nagovor svog oca kao dijete poznatih roditelja, pojavila se prije par godina prvi put u Zadruzi i nadvladala ih je sve. Tamo je čak pronašla i ljubav svog života, Marka.

Prošle sezone, kada je pobijedila u Zadruzi, prikupila je preko 100.000 eura novčanih nagrada, a od toga je odmah pametno uložila. Stan je dobila od svoje majke, pa je imala krov nad glavom, ali sve ostalo je spiskala u svoj pokušaj pjevačke karijere. Snimila je čitav jedan album, snimila nekoliko visokobudžetnih video klipova, ali ništa od toga nije dobro prošlo. O njenom pjevanju da ne pričamo.

Treba realno posmatrati situacijau i reći da je i ona imala problema s trenutnim okolnostima, jer ju je ipak poklopio koronavirus. Vrlo brzo poslije toga vratila se u novo izdanje Zadruge, jer je već tada financijska situacija bila živa katastrofa, trebalo je para. Niko ne vjeruje da je ona uspjela tako brzo potrošiti sav novac? Očito kod nje ne postoji mjera za kontrolu finansijskih sredstava. Ovih se dana ponovno javila kada je u pitanju novac.

Sada je na njenim brojnim Facebook stranicama na kojima se okupljaju njeni zaslijepljeni obožavatelji objavljena vijest da se za Lunu Đogani prikuplja humanitarna pomoć, a objavljen je čak i broj bankovnog računa.

“Ljudi, sinula mi je ideja nakon što nam je Luna rekla da su ona i njezina porodica u velikim finansijskim problemima i da joj je hitno potrebna finansijska pomoć.”

Bivši reality igrač Marko Đedović također je na svom Instagram računu objavio apel za pomoć u kojem je napisao “Pomozite ubogim ljudima„