KAKO BISTE SKINULI SUVIŠNE KILOGRAME VEOMA JE VAŽNO DA SE HRANITE ZDRAVO, TE DA BUDETE FIZIČKI AKTIVNI. NE OČEKUJTE DA VIDITE EFEKATI I DA KILOGRAMI SAMI SPADAJU AKO SE NE POTRUDITE.

Reklamama koje promovišu razne proizvode ne vjerujete previše, već da biste došli do svog cilja promijenite u kompletu način ishrane i budite što je moguće više aktivni.

Smanjite unos masti i nemojte puno soliti hranu. Unošenjemprekomjernih količina masnti može doći do začepljena krvnih sudova, a samim tim i do srčanog udara. Sve što unosite u svoj organizam neka bude kvalitetno i umjereno.

Zaslađena pića i nezdrave namirnice izbacite u potpunosti jer su puni štetnih materija, a za osvježenje birajte svježe, prirodno cijeđene sokove koji jačaju naš imunitet i pomažu nam da smršamo.

Nikada ne preskaćite doručak, to je najzdraviji obrok, a kada jedete jedite pomalo, ali češće. Između obroka nikada ne pravite velike pauze.

U nastavku teksta ćemo vam prikazati i približiti jedan od režima ishrane koji traje dvije sedmice, ali to nikako ne znaći da kada prođu te dvije sedmice vi ne treba da nastavite sa zdravom i kvalitetnom prehranom.  Ukoliko svakodnevno pijete određenu terapiju, trebali bi da potražite i savjet ljekara.

NAPOMENA: u toku ovog režima ishrane DORUČAK se sastoji od jedne voćke, 2 kuhana jajeta i dvopeka, a užine neka budu dvije u toku dana i potrudite se da budu voćne.

PRVI DAN: 

Ručak: Dvopek i svježi sir
Večera: Kuhana piletina.

DRUGI DAN:

Ručak: Kuhana piletina, salata i dvopek
Večera: Kuhano povrće i dvopek

TREĆI DAN:

Ručak:svježi sir i salata
Večera: Špinat.

ČETVRTI DAN:

Ručak: Kuhano povrće i kefir
Večera: svježi sir.

PETI DAN:

Ručak: Kuhana govedina
Večera: Kuhano povrće.

ŠESTI DAN:

Ručak: Dvopek i svježi sir
Večera: Kuhana piletina, salata

SEDMI DAN:

Ručak: kuhana govedina i salata
Večera: Kuhano povrće.

POTPUNO ISTI JELOVNIK VAŽI I ZA NAREDNU SEDMICU.

Preporučujemo
Loading..