Zamislite ovaj scenario: Ulazite potpuno umorne u kuću nakon posla, nabrajate sve ono što po kući treba da uradite s posebnim (pritome) osvrtom na ribanje kupatila.

Ambiciozno i optimistično ulazite u toalet, a tamo svog muža zatičete u jednoj specifičnoj pozi. Da li bi ovo izdržao vaš brak? Ako su nas naučile nečemu domaće serije, svakako je to da se zapravo apsolutno ništa ne mijenja na ovim prostorima. Pustite Bolji život, Srećne ljude i Tesnu kožu i danas i za 20 godina bit će apsolutno sve identično.

Kao recimo ova klasična domaća scena iz popularne serije.

I uzalud se Riska borila za to da ne postane klozetarka kad Srpkinje i dan danas ovo pitanje postavljaju.

“Da li bi on bio manje muškarac za vas, ako vi dođete kući i ugledate ga kako on riba wc šolju u kupatilu? Meni da.” – piše jedna tviterašica.

Oglasile su se odmah i druge žene koje su konstatovale šta bi one pomislile da ga ugledaju u toj pozi u tom trenutku. Za divno čudo, žene se većinom ne slažu, izuzev pojedinih slučajeva koji ipak negdje hoće da povuku nekakvu crtu (kao naprimjer heklanje).

“Kuham, čistim, ribam wc i peglam. Ja zapravo imam sredstva za čišćenje koja su mi omiljena. Da li sam ja zato  “manje muško”? Kupim isto često tako buket ruža svojoj ženi, odvedem je na večeru, na ples, kino. Pravi muškarac mora da tretira ženu kao pravu kraljicu. I naravno, obrnuto.”

A kakvo je vaše mišljenje po ovom pitanju? Kako biste vi reagovale da uđete jednom u toalet i zateknete svog muža kako riba wc šolju? Momentalni razvod braka ili biste pak pokušale izgladiti nekako te stvari? 🙂

Preporučujemo
Loading..