Novo

EVO ŠTA SE DESILO 10 DANA PRE J*ZIVOG U*ISTVA ŽENE U ZEMUNU, TO JE U*ICU SKROZ POREMETILO! Komšije otkrile nove detalje zl0čina!

Nažalost ni jedan dan ne može da prođe, a da se mi ne dotaknemo crne hronike koja je prisutna u medijima, pa svaki dan saznamo da se negdje desila neka tragedija. Tako je prije par dana domaća javnost bila u šoku nakon vijesti koje su osvanule u medijima, a koje se odnose na to da je muž usmrtio svoju suprugu. Naime, zločin se desio u Zemnu, gdje je čovjek po imenu Seljmet pred svojom maloljetnom djecom usmrtio svoju suprugu Sebiharu.

Najprije joj je svezao oči i usta, a onda ju je nasmrt pretukao, a nakon toga pozvao je njihovog stanodavca kojem je rekao da se njegova žena onesvijestila. Njihove komšije za njih kažu da su oni bili jako čudni, ali da su bili vaspitani, pa su za medije rekli sljedeće: “Bili su povučeni, ali smo mislili da je to zato što su se skoro doselili ovde, pa im je bilo potrebno vreme da se uklope. Doselili su se iz Bujanovca i živeli su u veoma teškim materijalnim uslovima, praktično ispod kartona, ali su ovde imali koliko-toliko bolje uslove nego u Bujanovcu”, rekli su, pa dodali:

“Svuda su išli zajedno, a žena je bila cela umotana, nosila je feredžu. Nikada je nismo videli bez nje ili samu bez muža. Ni decu nisu puštali da se druže s našom. S druge strane, muža smo češće viđali. On je delovao kao vedar čovek, često bi zastao da popriča s komšijama i nikad ne bismo pomislili da je spreman nekoga da ub ije. Čuli smo da ju je ub io nekakvim drvetom. Glavu joj je s*rskao i celu je vezao. K*vi u kući je bilo na sve strane. Mi ništa nismo čuli, probudila nas je policija, ali sada čujemo da su ženi bila zapušena usta, pa verovatno zato nismo čuli njene jauke.” Ostatak teksta pročitajte ovde.