Da, rade to i one – samo vam to nikada neće priznati. Nisu muškarci jedini koji puste svojoj mašti na volju kada je samozadovoljavanje, odnosno mastrubacija u pitanju. I žene imaju svoje fetiš fantazije u takvim momentima, seksualne igre u glavi koje se ne moraju nužno ticati njih direktno.

Postoji velika distinkcija između tih fantazija. U nekim ste vi glavni akter, vi nekome nešto radite, vama neko nešto radi. Ali imate i druge vrste fantazija gdje zamišljate da ste vi posmatrač i da gledate neki seksualni čin koji se dešava pred vašim očima i to naravno sa vašim likovima i vrstama seksualnosti. Mašta je slobodni areal gdje je sve moguće i sve je dopušteno.

Ovo su tri najveće i najčešće fantazije koje žene imaju dok mastrubiraju:

1. Idealni ljubavnik

Jedna od svakako najčešćih i najdetaljnijih ženskih fantazija je seks sa idealnim ljubavnikom. Neko ko može da je zadovolji kao niko drugi. To naravno ne mora nužno biti muškarac. U toj njenoj fantaziji, ta osoba je potpuni stranac, ali je istovremeno njen najbolji prijatelj ili prijateljica, kolega ili kolegica sa posla ili čak i neka poznata slavna ličnost sa televizije.

2. Trojka

Seks u troje je, prema svim većim i poznatijim istraživanjima jedna od najčešćih fantazija kod muškaraca. Ali neke nove studije pokazale su da i žene u velikoj mjeri sanjaju da imaju intiman odnos sa dva muškarca istovremeno, ili sa dvije žene ili kombinovano. Neke čak idu i toliko daleko da zamišljaju biseksualne orgije jer ih to jednostavno potajno zanima.

3. Sado – mazo dominacija

Seks sa dominantnim partnerom je definitivno san i fantazija skoro svih žena, pri čemu nije bitno toliko da li je žena ta koja dominira ili je ona žrtva dominacije. Bitno je da igra ima vođu. Ovdje se odlično uklapaju igre sa ulogama (role play) koje su veoma popularne i u stvarnom svijetu.

U ovom videu klipu ova slatkica nam objašnjava koje još česte fantazije žene imaju vezane za seks, pa ćete tu čuti između ostalog za lažno silovanje, seks sa dildom,…

Preporučujemo