Zanimljivosti

EVO kako treba izgledati PRAVA SRPSKA ŽENA: Ovaj OGLAS bacio čitavu NACIJU u trans, čovek sve OBJASNIO (FOTO)

Koliko ste do sada puta imali priliku vidjeti oglas u novinama ili na društvenim mrežama ili pak negdje na ulici koji vas je nasmijao do suza.

Kako je tehnologija napredovala, u zadnje vrijeme postalo je jako popularno postavljanje različitih ljubavnih oglasa na razne web stranice, a dosta ljudi je čak uspjelo pronaći srodne duše na web lokacijama za upoznavanja. Sve je veći i veći broj onih koji se odlučuju pokušati pronaći partnere na ovaj način, razočarani potpuno u ljubavi, pokušavajući pronaći neku utjehu putem tih oglasa.

Mnogi tvrde da je pronalaženje ljubavi pomoću oglasa vrlo moguće, ali vrlo je važno da ste dovoljno pismeni, odnosno da znate napisati ono što želite i ono što tražite, a u oglasu morate biti uvijek sasvim konkretni i kulturni. Naravno, postoje oni koji na ovaj način traže neke brze sheme, ali svaka ih iole normalna osoba izbjegava. Tako je jako mnogo stanovnika Vranja ostalo iznenađeno oglasom koji se nedavno pojavio na njihovim ulicama. Jedan mladić riješio je pokušati pronaći djevojku za sebe putem jednog oglasa koji je objavio na raznim mjestima u gradu. Također je oglasio u nekim zdravstvenim ustanovama stavio, a kad vidite njegov oglas, postoji neka logika, jer ovaj čovjek isključivo traži medicinsku sestru za brak.

Važno je da ova žena mora biti obavezno u stalnom radnom odnosu. Mnogi su, naravno, odmah mislili da je ovo šala, a novinari su pokušali dobiti čovjeka na broj koji je dao, i to bez uspjeha, pa se smatra da je ovo jedna vrlo čudna šala. U oglasu je napisao kako bi trebala izgledati njegova savršena supruga, pa se pitamo slažete li se s njim?