Novo

EVO KAKO REAGUJU MUŠKARCI DOK MENJAJU PELENE, ALI BUKVALNO: Tata MAČAK objasnio sve! (VIDEO

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču, a za koju ne sumnjamo da će vam se svidjeti. Naime, mnogo je raznih priča i dešavanja koja se dešavaju negde u svetu, a Internet nam je sam po sebi omogućio da svakodnevno posvjedočimo raznim dešavanjima. Samim ti ljudi objavljuju sve i svašta, pa smo često u prilici da pročitamo razne tragedije, životne ispovesti, ali i priče koje će nas nasmijati.

Kao što smo već naveli, a mogli ste zaključiti po naslovu, danas vam prenosimo jednu priču koju su mnogi okarakterisali kao kopiju onog što se ustvari i dešava. Dakle, rođenje djeteta je svakako najljepši trenutak koje se jednom paru može desiti, te je to trenutak koji se željno iščekuje devet mjeseci. Međutim, ono što mnogi muškarci ne vole, a dolazi zajedno sa detetom jeste menjanje pelena. Dakle, mali je broj onih muškaraca kojima ovaj postupak ne izaziva gađenje, a jedan čovek je se na jednoj društvenoj mreži dosetio da objavi video snimak svog mačka koji upravo pokazuje ovaj trenutak.

Dakle u ovom videu, a koji je jedan korisnik objavio na tik toku se jasno vidi mačak koji pogledom na mačića počinje proizvoditi zvuk kao da će povratiti. Oprostite. Prvi put sam tata. Nisam se navikao”, piše u opisu videa koji je mnoge nasmejao. Brojni korisnici brzo su se našalili sa čitavom situacijom. “Ovako i ja reagujem kad vidim decu”, napisao je korisnik. “Tačan prikaz roditeljstva”, “Ovo su muškarci dok menjaju prvu pelenu”, “Još nije spreman”, nizali su se komentari.