Zanimljivosti

EVO KAKO DA PREPOZNATE SRETNO UDATU ŽENU: Jedan detalj je ključan, AKO OVO VIDITE – U SRETNOM JE BRAKU

Vjerujemo da ne postoji par koji barem jednom tokom svog zajedničkog života nije doživio kakvu takvu krizu.

Te krize mogu da budu velike ili male, ali činjenica je da se mnogi parovi razvode svega 2-3 godine nakon vjenčanja, dok ima naravno ih onih koji žive bukvalno – dok ih smrt ne rastavi.

Trebate da znate da to uopšte nije pitanje isključivo sreće, već postoji jedan sasvim jednostavan koncept koji apsolutno svi sretni parovi razumiju i primjenjuju, a to je : skupa se možete lakše nositi sa svim tegobama u porodičnom životu.

1. VIŠAK KILOGRAMA

Ogroman broj mladenki dobije baš dosta na kilaži nakon vjenčanja. Naučnici sa Glasgovskog Univerziteta su sproveli studiju gdje su došli do zaključka da novopečeni bračni parovi dobijaju čak i do 5 kg na težini u prvoj godini braka.

Dosta često to debljanje se veže za stanje psihološkog komfora, obzirom da su partneri sigurni jedni u druge, sretno zaljubljeni, pa se onda prepuste malo opuštanju.

Šta da učinite?

Osim ovoga, nutricionisti i stručnjaci upozoravaju da muškarci mnogo brže gube višak kilograma od žena, što sasvim sigurno izaziva razočarenje kod mnogih žena. Daleko najbolji metod vraćanja u formu je vožnja bicikla, šetnja predvečer i penjanje.

2. ROĐENJE DJETETA DOVODI DO FINANSIJSKE KRIZE

Kada se dijete rodi, to može da dovede do velikih finansijskih problema, naročito ako je u pitanju mlad bračni par. Naročito je to primjetno kod porodica srednjeg ili nižeg staleža, naravno zbog manjih primanja, zbog čega se oni onda suočavaju sa manjkom novca.

Šta da uradite?

Krenite na vrijeme da štedite novac, daleko prije nego što uopšte žena zatrudni i tako se onda riješite nepotrebnih troškova.

Nastavak teksta možete pročitati na linku koji se nalazi OVDJE.