Novo

EVO DOKAZA DA SU SVI POTEKLI OD SRBA: Veliko otkriće naučnika diglo celi svet na noge – SRBI SU SVETI NAROD (FOTO)

Mada je od ranije poznato da Srbi sebe smatraju nebeskim narodom spram ostatka regije, ali i svijeta, sada je ipak došlo do ogromnog zaokreta.

Naime, grupa naučnika koji istražuju i analiziraju teritoriju Viminacijuma, prijestolnice rimske provincije Gornja Mezija, sada su došli do jednog nevjerovatnog otkrića koje je šokiralo mnoge. Naime, oni su uspjeli tamo da pronađu jedan veoma mali metalni savijeni lim, koji nije bio veći od prosječnog ljudskog palca.

Inače taj lim je bio ogromna misterija, sve dok ga ti naučnici nisu uspjeli otvoriti i odviti, a onda su bukvalno imali šta da vide. Na tom limu stajala su napisana slova iz starogrčkog alfabeta: Hi, Teta, Ni i Ro. Mada to, na samom početku, nije imalo nikakvog prevelikog značenja, ukoliko se to promatra iz nekih drugih uglova, onda se vrlo lako može protumačiti šta zapravo tu piše. Zaključak je da je taj komad savijenog lima bio zapravo vid papira na kojem piše “Pismo Bogu”, a pored toga bio je pronađen sarkofag jedne djevojke koja je bila tu pokopana. Obzirom da je sarkofag bio urađen u jeruzalemskom stilu, zaključak je da je ta djevojka porijeklom sa Bliskog Istoka. Slova koja su ugravirana na taj “papir” mogu se pročitati na više načina, a ono što je napisano abecednim redom podsjeća neodoljivo na HRIS, Kriste, što prevedeno znači “spasitelj”.

Doktor Miomir Korać tvrdi da je ovdje u pitanju jedno nevjerovatno otkriće, ali da je i dalje suviše rano bilo šta da se potvrdi. I on sam je iznenađen jer ne može povjerovati da takve stvari uistinu postoje. Još ukoliko se vodi već od ranije poznatom teorijom da je Isus Krist porijeklom bio s područja današnje Srbije, lako se zaključuje, smatra doktor Korać, da su Srbi sveti narod i da je uistinu sve počelo od njih.