Showbizz

ESTRADA U SUZAMA, SLAVNA PEVAČICA TEŠKO BOLESNA: Prognoze su loše, ima samo jednu poruku ZA KRAJ!

Slavna pop pjevačica Madonna je otkrila kako je zbog velike iscrpljenosti i jakih bolova bila primorana da otkaže par svojih nastupa koje je trebala imati u skorijoj budućnosti.

Mada, sudeći po onome što kažu njeni fanovi, ovo uopšte ne liči na nju. Svi nastupi koje je trebala da ima, svi koncerti u sklopu njene svjetske turneje, sve je otkazano. Njeni je obožavaoci vole zbog njenih vatrenih i energičnih nastupa, svrstavaju je među najveće svih vremena. Ali, kraljica popa je sada ipak u nezgodnoj situaciji, godine su je stigle i ona se preko Instagrama morala oglasiti povodom ovog problema – “Oprostite me za ovakav neželjeni rasplet događaja. Ovo nije niko mogao očekivati.”

DOdala je kako je za nju užitak svaki koncert koji održi, da obožava to i da je to njena velika ljubav, ali da je sada ova bol ipak prejaka.

“Nevjerovatno mi je teško priznati – i ja sam u konačnici od krvi i mesa. Koliko god to mnogi poricali, činjenica je da je to istina. Sada moram iduća tri dana da odmaram, kako bi mi se koljena vratila u normalu.” napisala je ona na svom profilu i naglasila kako kod nje nema odustajanja i kako ona ne zna šta je to.

“Nikada ne odustajem. To nije u mom stilu. U pitanju je jedna ozbiljna i teška bolest, ali red je da skinem štikle i najlonke i da se sada posvetim sebi.” napisala je ona.

Na kraju je okačila i video klip na Instagramu gdje je pokazala kako zapravo izgledaju tretmani oporavka na koje ona redovno ide nakon svojih nastupa. Nastao je totalan šok, kada su neki fanovi uočili jedan detalj,  a to je da ona iz svoje šoljice ispija nekakvu nepoznatu žućkastu tekućinu nalik urinu.