Home Showbizz Estrada tuguje: Srpska pjevačica saznala da ima neizlječivu bolest, izgubila 80 posto...

Estrada tuguje: Srpska pjevačica saznala da ima neizlječivu bolest, izgubila 80 posto vida, trpi jake bolove

5165
0

Doris Bizetić dijagnosticirana je 2011. sa neizlječivom bolešću s kojom se svaki dan bori. Kao što je rekla u jednoj prilici, ona je u velikoj boli, ali je ponosna na ono što je tjera da hoda.

Godine 2010. Doris je rodila kćer Anabel, a nakon šest mjeseci osjetila je užasnu slabost.

“Od rođenja djeteta osjećam da sam mnogo fizički slabija. To sam pripisala tada porođaju, dok se u ljeto 2011. nisam gotovo probudila slijepa, odmah sam otišla kod liječnika. Otkrili su da je gotovo 80 posto mog vida izgubljeno u jednom oku, i tako je sve počelo.” kaže ona.

Budući da mnoge bolesti imaju simptome slične multiploj sklerozi, niko joj nije mogao reći od liječnika što se zapravo događa

“Išla sam na mnoge preglede i kontrole pune dvije godine … sumnjao je liječnik na Lyme bolest, virusi … nisu dali dijagnozu ili magnetsku rezonancu. Osjećala sam se užasno. Bolesna sam, ali ne znam o čemu govorim. Nisam čak ni znala što bih mislila. A kad sam se konačno riješila kralježnice 2013. godine, tekućine koja je sa sigurnošću pokazala da je riječ o multiploj sklerozi, osjetila sam samo drugo olakšanje, dobro je, znam što mi je muka.” kaže ona.

U jednom trenutku je govorila o snazi ​​volje kojom se sve događa.

“Najviše sam ponosna na činjenicu da još uvijek hodam. Ljudi vrlo često s ovom bolešću završavaju u invalidskim kolicima. Još uvijek hodam! Imam jake bolove u kralježnici, gnjavi me snažna svjetlost, ne mogu podnijeti buku, tako da se osjećam osjetljiva na dodir. Ali kćeri ne poričem ništa .. Trudim se da ne kažem jedan dan kad se sjećam djetinjstva da je njezina mama stalno loše. Želim reći da je njezino djetinjstvo bilo veselo, da je crtala i igrala se s mamom.” rekla je.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo