Home Showbizz Esmeraldu je u suzama gledalo pola Balkana: Danas ima 50 godina, kad...

Esmeraldu je u suzama gledalo pola Balkana: Danas ima 50 godina, kad je vidite kako izgleda pamet će vam stati (Foto)

1378
0

Meksička glumica Leticia Calderon koju je naša domaća publika pratila na ekranima u popularnoj sapunici “Esmeralda” krajem 90ih, danas ima 50 godina, a nedavno je u jednom intervjuu govorila i o svojoj ovisnosti o narkoticima.

Iako je prošlo dva desetljeća od objavljivanja popularne sapunice “Esmeralda”, poznata glumica i dalje izgleda sjajno i puna energije. Ali, kako je priznala 2013., u životu je bila u paklu ovisnosti. Naime, tada je njezina najbolja prijateljica odjednom preminula od posljedica predoziranja. Kako je jedno vrijeme otkrila u intervjuu za medije, bio je to trenutak kada je odlučila sve promijeniti.

“Bila sam na vrhuncu svoje karijere, mlada, puna novca, i imala sam sve na dohvat ruke. Imanentnost života mogla me koštati”, rekla je u to vrijeme u meksičkoj TV emisiji. Lijepa Leticia još uvijek snima telenovele, ali još uvijek provodi većinu svog vremena sa svoja dva sina. Njezini sinovi nazivaju se Carlo i Lucian, a jedan od njih ima Downov sindrom. Leticia ima dva braka iza sebe, ali danas je sretna i ispunjena, kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

 

“Esmeralda” se počela pojavljivati ​​1998. godine, a publika se zaljubila u akciju serije koja se vodila oko slijepe djevojčice Esmeralde koja je bila prisiljena odrasti u šumskoj kolibi s ženom koja ju je na rođenju zamijenila muškim djetetom jer je bogati šef sela htio imati sina, a ne kćer.

Osim Leticije, u seriji je glavni lik interpretirao Fernanda Colungu. Serija je prikazana u 137 epizoda, a može se naći i na internetu.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..