ERA OJDANIĆ JE JAKO POZNAT PO SVOJIM SKANDALOZNIM IZJAVAMA. UGLAVNOM TO JE SVE VEZANO ZA DJEVOJKE, I ON UOPŠTE NE BIRA KADA SU ONE U PITANJU. VEĆ JE U VEZI SA GOTOVO DUPLO MLAĐOM DJEVOJKOM. CIJELI BALKAN SE ZGROZIO KADA JE ZAJEDNO SA BOROM DRLJAČOM PROKOMENTARISAO MLADU MILIJANU I KAKO BI JE NJIH DVOJICA LAGANO ODRADILI. 

Era također u ekskluzivnom intervjuu navodi da ne bi imao ništa protiv da i u osomj decniji dobije ddijete,, zašto da ne? Na pitanje Srbijanskog novinara, na šta najviše troši novac, Era je odgovorio:“ Na skupocjene parfeme kako svoje tako i za ljepše polovine, nije mi žao ni jednog eura. Volim da kupim lijepe i kvalitetne tanga gaćice, svojim djevojčicama. Međutim, najviše novca ode na gorivo jer sam stalno u kolima.

Da li je Era ikada latio za se ks? “Ne, nikada u životu euro nisam odvojio na ženski odnos sa mnom jer ovakva ljudina kao što sam ja to sebi nikada ne bi dozvolila, na šta vam ja ličim? Na šta bi to ličilo da ja brojim po 50 ili 100 eura kada se one same nude, znaju da sam mužjak i po. Na čekanju ih imam jedno tridesetak koje bi bar da popiju kafu sa mnom, ja samo proberem koje su za se ksa, i vodim ih u svoje gnijezdo”.

Buba Miranović mu je najzgodnija sa estrade, i nju bi vrlo rado “odradio”, pitanje je dana kada će se i to desiti. Da li je on dvorska luda zajedno sa Borom Drljačom? “Na šta vam ja ličim, ja i Bora smo još uvijek mladi pastuvi, i možemo i bez vijagre odrađivati posao za 10”, bio je iskren Era za sami raj.

Izvor: Žena Portal
Preporučujemo
Loading..