Enisa Bajramović govorila je o prostituciji tokom poligrafskog pregleda, a ona je dugo negirala da se ikada bavila najranijim zanatima.

Međutim, objavljene su nove informacije o učesnici popularnog rijalitija “Parovi”, koje povezuju Enisu s nasilnim radnjama u hotelu s nekoliko momaka u isto vrijeme, javlja Kurir.

“Većina muškaraca želi biti u njezinoj “stvari”, jer je atraktivna i zgodna. Tokom izlaza, svi pužu oko nje, samo žele njezinu pozornost. Jedne večeri viđena je totalno pijana u hotelu s tri dječaka. Otišli su u sobu koja je rezervirana samo za njih.” rekao je dobro informirani izvor srpskih medija.

Ono što se događalo iza zatvorenih vrata, uzbuđivalo je ostale u drugim sobama, zbog glasne buke.

“Iz te sobe čuli su se glasni zvukovi i vrištanja i logično su se gosti hotela na to onda žalili, a onda su htjeli pozvati policiju. Recepcionar je nekoliko puta pokucao na vrata i rekao im da ga puste da uđe, ali nisu se vrata otvorila. Nisu čak ni čuli njegovo hlupanje, niti su željeli da budu tiši.

Kako drugi gosti nisu zvali policiju, morao je ući u njihovu sobu. E onda je imao nešto za vidjeti kad je ušao. Enisa je bila na pravoj jednoj gomili. Imala je sek*ualne odnose s trojicom muškaraca istovremeno, a novčanice su bile razbacane na sve strane. Božja katastrofa bila je te noći. To nikome nije bilo poznato, ali bilo je važno da je ona plaćena za nedjela te večeri. No, sve se brzo smirilo. Gledali su ga jako zbunjeno, vjerovatno su svi bili pijani.” zaključio je  izvor na kraju.

Preporučujemo
Loading..