Showbizz Stories

Emotivna ispovest pevačice: SAMO ŽELIM DA SE MOJI SINOVI VRATE U SRBIJU !

Agonija Tanje Savić traje već više od deset meseci od kako je razdvojena od svojih sinova Maksima i Đorđa , koje je njen bivši muž , a njihov otac odveo u Australiju iz Srbije. Ona bi trebalo da se već sutra nađe sa Dušanom , na sudu , gde počinje parnicu i borbu za svoje naslednike.

 

 

Tanja veruje da će ona biti ta koja će izaći kao pobednica iz toga , i dovesti svoje sinove u Srbiju, gde i pripadaju.

Još malo i završavamo ovo poglavlje , srećna sam i nadam se najboljem.  Verujem u Boga i pravdu.- emotivno je rekla Tanja.

Pevačica je stigla u Australiju , a kako izvori bliski njoj navode , ona je već mesecima pripremala dokumentaciju za ovo ročište , ali i dokaze koji su joj neophodni da bio decu vratila u Srbiju.

 

 

Tanja je oko svih detalja pričala sa advokatom . Sakupila je novac za put i uradila je sve što je mogla da bi ponovo zagrlila sinove.Ovi poslednji meseci su joj teško pali , stalno je plakala i bila je jako loše. Porodica ju je tešila. Svako malo se molila , da ovaj slučaj uspe , a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje kako bi pevačici pomogli da sakupi potreban novac za ovo putovanje i boravak u Australiji dok traje ročište. Skupila je hrabrost i puna optimizma , je otputovala. Uz nadu , da će se vratiti sa svojim sinovima u zagrljaju.

Tanja Savić je već ranije naglasila kako je uzbuđena zbog prvog ročišta zakazanog za 19.februar. Te da se nada najboljem mogućem ishodu i za nju , ali i za sinove kojima je svakako mesto uz majku u rodnoj zemlji.