POZNATI BOSANSKO HERCEGOVAČKI GLUMAC EMIR HADŽIHAFISBEGOVIĆ, GOSTOVAO JE NEDAVNO NA N1 TELEVIZIJI U JUTARNJEM PROGRAMU TE JE SVOJIM IZJAVAMA U EMISIJI NAPRAVIO PRAVU POMETNJU.

emir1

U spomenutoj emisiji otkrio je zašto podupire prosvjede ispred sjedišta VSTV-a u Sarajevu, a otvoreno je govorio o ponašanju Milorada Dodika i radu i ponašanju Dragana Čovića.

On je Milorada Dodika nazvao prolaznim, prosječnim političarem, a on je također razmišljao o nacionalizmu sljedećom izjavom:. “Da je Isus Krist još uvijek živ, zabranio bi Thompsona.”

Odmah nakon ove izjave došla je reakcija i izjava Thompsonovog rukovodstva:

thompson-nasuho-1024x455-preview

Naime, Thompsonova karijera na strani njegovih mrzitelja često je rezultirala nebrojenim lažima i odvratnom fikcijom, a naslov rekordera, o kojima se govori besmislicama i odvratnim lažima, dodijeljen je Emiru Hadžihafizbegoviću.

Zamislite da je Emir Hadžihafizbegović tvrdio da je Thompson imao pjesmu “Srbi na vrbi” koju mu je Isus Krist zabranio živu.

Zato su mu rekli: Samo jedan vrlo bolesni um može izmisliti i tvrditi da Thompson ima takvu pjesmu u svom repertoaru, te tako svojim izumima i lažima utječe na širenje mržnje prema drugim narodima, te vođenjem i postavljanjem te time podržavanjem i zagađivanjem medijskog prostora.

Međutim, za razliku od Thompsona koji često pjeva o svojoj ljubavi prema Bogu, porodici i svojoj domovini, Emir Hadžihafisbegović se svjesno zalaže za ratovanje, likvidiranje i lažno pokušavanje ponovnog upada u ljude na ovim prostorima, vrijeđajući sve ljudi koji vole i podržavaju Thompsonovu glazbu, dok se izražava kao glumac, političar i korisnik hrvatskog proračuna.

Izvori: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..