Gim Tan, u dobi od 63 godine, postala je prava inspiracija mnogima kao strastvena zaljubljenica u fitness. Na TikToku, pod korisničkim imenom @californiaistoocasual, Gim Tan dijeli svoje tajne očuvanja mladalačkog uma, duha i tijela, privlačeći pažnju mnogih obožavatelja svojom energičnom prirodom i impresivnim izgledom.Nedavno je Gim Tan podijelila video koji je privukao veliku pozornost. U tom videu izražava svoje uvjerenje da starost ne znači nužno gubitak vitalnosti te tvrdi da je starenje poput dobrog vina koje se poboljšava s vremenom. Njezina inspirativna poruka postala je simbol samopouzdanja i motivacije za sve one koji se suočavaju s izazovima starenja.

Njezina tajna očuvanja mladosti i vitalnosti uključuje kombinaciju tjelesnog vježbanja, uravnotežene prehrane i pozitivnog stava prema životu. Gim Tan redovito vježba i pazi na svoju tjelesnu težinu, ističući važnost zdrave prehrane koja potiče vitalnost i energiju. No, ono što je posebno istaknuto u njezinom pristupu je njezin nepokolebljiv pozitivan duh i mentalna snaga. Ona čvrsto vjeruje u gledanje na svaki dan s optimizmom i održavanje pozitivnog stava prema sebi i životu, često ponavljajući mantru “Godine su samo broj”.

Osim toga, Gim Tan naglašava važnost okruženja koje nas podržava i inspirira. Njezina priča i životna filozofija potiču nas da prihvatimo starenje s otvorenim srcem i pozitivnim duhom. S gotovo 250.000 pratitelja na TikToku, Gim Tan je postala uzor mnogima, uvjeravajući ih da su najbolje godine tek pred njima, čak i u zlatnim godinama mirovine.

Njezin zarazni osmijeh dok trči ulicom sa svojim mačkama simbolizira njezinu želju za životom u starijim godinama i podsjeduje nas da godine nisu prepreka ostvarenju naših snova i očuvanju fantastične slike tijela. Gim Tan nas inspirira da živimo punim plućima bez obzira na broj svijeća na torti.