Novo

“Eksplodiraće sve, svašta će se SAZNATI”: Vesna Rivas otkrila nove detalje o Nikolini Pišek i Miši Grofu! ŠOKANTNO…

Jedna od glavnih tema već nekoliko mjeseci jeste smrt Vidoje Ristovića, a posebno dešavanja koja su počela nakon njegove smrti. Vidoje je imao 44 godine, i bio je poznat srpski historičar umjetnosti, koji je iznenada preminuo od posljedica srčanog udara. On je bio u braku sa Nikolinom Pišek, koja nakon njegove smrti vodi rat putem medija sa njenim svekrom, Mišom Grofom, koji ne propušta priliku da pljuje po Nikolini, da priča sve i svašta na njen račun, optužujući je da je ona bila sa Vidojem samo zbog novca, a u jednom intervjuu on je rekao čak i to da je ona kriva za smrt njegovog sina.

Povodom cijele ove situacije govorila je i vesna Rivas, koja je gostovala u emisiji “Puls Srbije”, koja je dala svoje mišljenje i komentar na ovu priču, a rekla je sljedeće: “Došlo je vreme da padaju maske. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Videćemo u ovom slučaju. Čovek (Vidoje Ristović, prim. nov) je umro. Imamo sina Miše Grofa koji je stradao. Mnogo je ljudi umrlo, ali on je javna ličnost, pa se to pročulo”, rekla je Vesna, a onda je dodala i ovo:

“Svašta se priča i svašta će čaršija da bruji – i da je ona bila sa Mišom Grofom. Došlo je vreme – mora da eksplodira. Padaju maske. Šta ćemo mi sve saznavati tokom jula, avgusta, septembra, pa nemate pojma. Kako da podele imovinu kada oni prvo treba da ispričaju neke priče i odakle uopšte Nikolina u njima i odakle ona uopšte u njihovoj kući. Gde su dijamanti, zlata, lažno izrežirane kao pljačke, otmice, krađe. To je to što će se saznavati. Iza toga stoji potpuno drugačija priča. Videćemo kome će na tom tasu svanuti više. Da li Nikolini ili Miši Grofu. Svakako su oni gubitnici. Svako ko gradi sreću na temeljima tuđe nesreće – ne može biti srećan, i ne može sagraditi sigurne dvore i ne može sagraditi sreću na duge staze”. Vaša mišljenja?