Zanimljivosti

Eh, to je LJUBAV: SRPKINJA KREMIRALA POKOJNOG MUŽA i njegov PEPEO ugradila u SILIKONSKE GRUDI – “Želela sam da moj dragi Milan zauvek ostane u meni”

Već smo navikli slušati i čitati bizarne priče i ispovijesti o stvarima koji su neki ljudi spremni da urade iz ljubavi prema drugoj osobi.

Od ranije je aktuelno tetoviranje imena voljene osobe negdje na neki dio tijela, najčešće na ruku ili negdje blizu srca, jer je to naravno jako simbolično. Ali, kada ta ljubav propadne, onda je odmah glavni problem – kako se riješiti tetovaže.

Ali šta ako vam kažemo da neki zbog ljubavi idu toliko daleko da svoju ljubav iskazuju preko silikona?

Udovica iz Lazarevca Sara Konatar nikako nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je izgubila svog muža Milana u automobilskoj nesreći. Želeći da bar na neki način ostane sa njom, ona je odlučila da ga kremira i da potom njegov pepeo ugradi u svoje silikonske grudi.

Da bi ovu bizarnu operaciju sprovela u djelo, Sara je angažovala jednu evropsku firmu koja je napravila specijalne silikonske implantate sa pepelom njenog pokojnog muža. Implantati (posebna mješavina slane vode, silikona i pepela) koštai su je 5 hiljada eura. Specijalista iz Sidneja izveo je ovaj teški hirurški zahvat prošlog mjeseca povećavši tako obim Sarinih grudi za 10 centimetara.

“Planirala sam da povećam svakako svoje grudi i prije nego što je moj siroti Milan otišao od mene i umro. Na ovaj način sam obezbijedila da moj dragi muž zauvijek ostane blizu mene i blizu mog srca. Ovako ga nikada do kraja svog života neću izgubiti i zaboraviti.” kazala je Sara kroz suze u svojim očima.

Šta mislite o ovome? Ako ovo nije ljubav onda ne znamo šta je.