Novo

E moj tata… Srceparajuća poruka Devina Antonovića Miroslavu Iliću rasplakala sve, povukao je potez koji MNOGO GOVORI

U današnjem članku pisat ćemo o momku , koji je poslednjih nekoliko godina borio se da dokaže istinu za sebe i za svoju majku . Naime, verujemo da ste svi upoznati sa situacijom koja se dešava između popularnog pevača Miroslava Ilića i njegove ljubavnice Mirjane. Naime , on je oduvek bio cenjeni pevač , kojem su mnogi pridavali samo poštovanje , međutim ,to je se pre nekoliko godina promenilo.

Javnost je naime uzburkala priča o tome da je Miroslav ilić odbio da uradi DNK analizu za priznavanje vanbračnog sina Devina. Ipak posle godina borbe , pravda je zadovoljena pa je ipak dokazano da je Devin Miroslavov sin . Naime , pored i dokaza od suda on i dalje odbija činjenicu da je on njegov sin . Pored svega , Devin je do sada više puta naglašavao da nikada ne bi tražio od njega ništa , ni novac , niti bilo šta , jer je on pre svega formirana i upešna ličnost , te da je se borio samo radi pravde i žena koje vode borbu za svoju decu.

– Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo – kazao je tada Devin i dodao:- Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju.