Novo

Džinovski PITON im ušao u spavaću sobu: Tukli su ga drškom od metle, a onda je usledio OBRT…

Kada je reč o letnjem periodu i tolplijim danima , svakako je ono na izmaku snage , te nam uskoro sledi jesen i ona dosadna kiša , pa polako treba da se oprostimo od sunca i lepog vremena. Naime , kada je reč o zmijama , one su manje zastupljene nego je to bio slučaj pre mesec dana , ali i dalje ih ima po malo . Dakle , mnogo je ovih gmzaaca ,a koji su se poslednjih godina itekkako opustili , te su dopustii sebi da počnu da ulaze u domove i staove kuća. To svakako nije slučaj da je se jednom desilo , nego više puta , a ovaj slučaj koji vam prenosimo u nastavku ostavio je sve bez teksta , a reč je o tome da je se u naselju Zvezdara ovaj gmizavac popeo na treći sprat.

Naime , na samo 50 metara od zgrade nalazi se park , pa čovek može i da pomisli da je odatle došla , ali nikome nije jasno kako je se popela a treći sprat. Svakako je čovek ostao u šoku kada ju je vidio u ćošku sobe , ali je uspeo da je ne ubije , nego ju je uhvatio , pa ponovo vratio u prirodu. Dnašanja vest koju vam prenosimo nam dolazi iz Velike Britanije , a gde je ove godine zabeležena vrućina kakava se ne pamti poslednjih 100 godina. Dakle , tamo je uhvaćen piton dužine od 6 metara , a koji je uspeo nekako da se uvuče u kuću.

Ime žene je Džouni Vorvik, koja živi nedaleko od Sautemptona, koja je rekla britanskim medijima da izbbacuje velikog pitona iz svoje kuće , te da su joj se noge odsekle od straha. Inače, ukućani su koristili dršku od metle, da bi izneli veliku zver iz kuće.“Rekla sam to svom suprugu Stivenu, ali on je rekao “ne budi smešna”. Imam psa koji se zove Rodni i on je poludeo snažno lajao. Shvatili smo da je to definitivno zmija i da se kretala po celom krovu pokušavajući da pronađe način da siđe – ispričala je.