Popularna takmičarka “Zvezda Granda” iz BiH, Džejla Ramović brzo je osvojila titulu favorita u ovom popularnom takmičenju, ali je tokom posljednja dva kruga došlo do nekih kritika kod izvedbi talentiranog 17-godišnjeg dragulja iz Goražda.

Opustila se malo, a čini se da se u posljednje vrijeme ne trudi maksimalno, jer je svjesna da je glavna favoritkinja u cijeloj priči.

dzejla2

Naime, neki su joj rekli da joj je najveći teret upravo to što je sebi postavila takav standard, da se od nje očekuje uvijek da bude na maksimumu, te da ona nema pravo na pogrešku, te da svi imaju prevelika očekivanja, dok su drugi sugerirali o tome što je Marija Šerifović, kao njezin mentor, trebala raditi s njom.

Ipak, njezin nastup u posljednjem emitiranju emisije bio je apsolutno negativan, jer je otišla tako daleko da ne spominje komentare žirija, iako je bila u šestom krugu natjecanja sa svih šest glasova.

“Ovo je tvoj najgori nastup u ovoj emisiji ikada, ne znam što ti se događa, šta je, dovraga, s tobom? Uvijek si bila skroz niska i bez emocija, prije si bila puno bolja, da se nisi zaljubila?”, pitala ju je Jelena Karleuša, jer je natjecateljka gotovo plakala zbog svega.

I tokom ovog razgovora, popularna Ana Bekuta je također dodala: “Ove pjesme su previše za tvoj melodični vokal. Mislimo da bi trebala odabrati pjesme koje su više u boji tvog glasa.”

Ali, i pored ovoga talentirana Džejla Ramović ostaje još uvijek favorit broj 1.dzejal1

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..