Pored svog izvanrednog vokala, Džejla Ramović istaknula se i svojim stilom odijevanja u nedavno završenoj sezoni uspješnog mega popularnog takmičenja “Zvezde Granda” koja se nevjerovatno razlikuje od većine ostalih natjecatelja koji su sudjelovali u ovom glazbenom showu.

Nikad se nije željela igrati na onoj čuvenoj “provokacijskoj kartici” i oblačiti se tako da se isticala po svojoj seksualnoj privlačnosti, ali uvijek je nosila mladenačku odjevnu kombinaciju, dostojno svojim godinama. Ipak, pobjednica natjecanja nije kleknula ni prije trenda fotografiranja u kupaćim kostimima tokom ljetne sezone, pa je sa svojim sljedbenicima podijelila prilično neobičnu sliku s plaže.

Na njoj se Džejla može vidjeti kako sjedi u jednostavnoj bijeloj haljini u kafiću na plaži. Kao što se moglo i očekivati, komentari su protkani ispod objave, a samo ih je nekoliko bila u fazonu – naša J.Lo, princeza, uživaj, najljepša si i oni se nastavljaju redati ispod njene fotografije iz minute u minutu.

Mnogi će se vjerojatno složiti da mladi vrlo često pokleknu pred suvremenim trendovima i pritiskom koji imaju od trenutka kad stupe na javnu pozornicu, pogotovo ako se nađu na estradnom nebu.

To je pomalo razumljivo, s obzirom da se oni trude zaraditi novac i javnost ih po tome pamti, vjerovatno zato što sumnjaju i nisu sigurni u svoj talent. Međutim, čini se da je Džejla već odavno shvatila koliko vrijedi i odlučila je cijeniti svoju prirodnu ljepotu, talent i sve ono što je čini jedinstvenom za sve ostale.

Jeste li i vi navijali za pobjedu Džejle? Da li se vama sviđaju njene fotografije?

Izvor: ZB

Preporučujemo
Loading..