Showbizz

Džejla konačno pokazala PRAVO LICE – Ofucana jeftina sponzoruša k’o i sve ostale, starleta u obuci – Objavila PROVOKATIVNE FOTKE, kratka majčica, a dole – Uhhh (FOTO)

Sigurni smo da ste svi oduševljeno gledali prošlogodišnje izdanje Zvezda Granda, koje je suvereno osvojila BH mlada nada Džejla Ramović.

Od tog dana joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, a koliko je zapravo to tačno govori činjenica da ju je i nakon takmičenja pod svoje uzela Marija Šerifović. Ne samo da ju je provela kroz čitavo to takmičenje, već ju je povela sa sobom poslije i na turneju, pa čak i u daleke Sjedinjene Države.

Tada su počele priče da su njih dvije zapravo bile u lezbo vezi, ali Džejla Ramović to je očekivano konstantno negirala, te objavljivala slike sa svojim navodnim dečkom, koji logično niti prodaje paprike na pijaci niti raznosi svježi sir po selu, već je proslavljeni fudbaler s debelim novčanikom.

Ne znamo šta se tu tačno dogodilo, ali znamo da je Džejla Ramović popularna pjevačica koja ima već ogroman broj fanova, a sigurno je čeka i dosta uspjeha u nastavku karijere, obzirom da se neće libiti da pokaže i neke druge talente koje ima, izuzev pjevanja, u to nesumnjamo. Jer to ko nema, na ovim prostorima neće uspjeti danas.

Džejla Ramović ovisna je prosto o društvenim mrežama, kao i sve djevojke njenih godina, što je otvoreno priznala početkom ove godine, a mobitel mora puniti čak dva puta dnevno, jer dnevno objavi barem 20 priča. Ona je sada punoljetna odrasla djevojka, što se definitivno može vidjeti po njenim objavama.

Ona čitavo svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim sestrama Lejlom i Šejlom, a svaki slobodan moment koriste za šoping.

“Dan za nas”, napisala je ona iz jednog od brojnih trgovačkih centara, a imali su tom prilikom i maske te su se pridržavali ipak mjera zaštite zaštitnim maskama. Ipak kada vidimo kako su obučene na slici, vidjeli smo podijeljena mišljenja. I dok su jedni gušili stranicu pozitivnim komentarima, pohvalama i komplimentima, drugi su pak navodili kako je ona nepristojna, razmažena, sramota za cijelu državu, njene roditelje i okolinu jer se jeftino prodaje kako bi došla do veće sume novca. Čak je jedan korisnik napisao kako u njoj vidi samo još jednu ofucanu sponzorušu, odnosno buduću starletu. Da li se slažete s tim?