Home Novo Džejla iz BiH i Milica iz Srbije stale na scenu, a onda...

Džejla iz BiH i Milica iz Srbije stale na scenu, a onda je Saša pitao koja je zemlja jača: Onda se desilo nešto neviđeno u Grandu

303
0

Sinoć je emitovano polufinale emisije Zvezda Granda.

Ovaj put, Džejla Ramović koja ima 17 godina i dolazi iz BiH, bila je u duelu sa Milicom Čikarić koja isto tako ima 17 godina i dolazi iz Srbije. Obje su se plasirale dalje u finale. Saša Popović je prije glasanja rekao nešto što je mnoge nasmijalo, izjavivši hajde da vidimo koja je zemlja jača,a Đorđe David na to je odgovorio da ne bi trebalo gledati koja je zemlja jača, nego treba lijepu poruku poslati da se ove dvije djevojke druže i van scene, te da je nevažno ko je iz BiH, ko iz Srbije, već samo da se pjeva dobro.

Ubrzo nakon toga se veliki aplauz prolomio u studiju. Milici i Džejli kasnije su se na sceni pridružile Marija i Jelena u topli zagrljaj. Ovom prilikom je tako poslata zaista lijepa poruka publici koja iz emisije u emisiju prati Zvezde Granda.

Finale nam već stiže i sve je veća neizvjesnost od kojeg će kandidata ove godine da naprave Zvezdu Granda i ko će dobiti priliku da snimi prvi album pjesama kojim će započeti svoju muzičku karijeru. Mnogi bi željeli da to bude Džejla Ramović koja je nesumnjivo talentovana i svaki put oduševi svojim vokalnim sposobnostima i harizmom, mada ima i onih koji smatraju da i drugi kandidati trebaju dobiti priliku.

Ko je vaš favorit ove sezone popularnog muzičkog takmičenja i za koga smatrate da bi trebao pobijediti u ovom takmičenju? Pišite nam svoje prijedloge kandidata koji su vam favoriti u komentarima ispod objave.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..