Dugo nismo čuli ništa o Olji Karleuši. Trenutno je, nakon duge radne sezone, ponovo počela snimati svoje pjesme, a dosad koristi priliku da se malo odmori i napuni baterije, prije nego što nastavi ljetnu turneju po crnogorskom primorju.

Tako je jučer stavila isječak, koji je odmah strujao društvenim medijima, i svi su se odmah zapanjili, da joj to zapravo i nije važno. Olja Karleuša zaprepastila je obožavatelje svojom najavom, a ona se u videu koji je objavila željela baciti kroz prozor.

Nikome nije bilo jasno što se u tom trenutku događa, bilo da je to san ili java. Naime, pjevačica je u jednom trenutku legla na krevet i snimila prekrasnu sobu u kojoj je boravila, okrenula kameru prema prozoru, a onda joj se javila samoubilačka ideja:

“Bacila bih se kroz ovaj prozor i ne bi bilo velike štete. Mislim da ni u jednom trenutku niko ne bi zaplakao za mnom”, rekla je Karleuša, a zatim bosa otišla prema otvorenom prozoru. Iz snimke se vidi da je bila u zgradi, a to je alarmiralo sve njezine sljedbenike na društvenim mrežama, koji su je preplavili komentarima.

Olja Karleuša je srpska pop-folk pjevačica koja je započela svoju karijeru 2002. godine i od tada je izdala četiri albuma, vrlo važan podatak za sve vas. Osim glazbene karijere, sudjelovala je i u VIP Brother Big Brotheru gdje je boravila do posljednjeg dana.

Zbog ljubavi prema glazbi i folkloru na sceni je od svojih ranih dana, pa joj nije bilo teško debitirati. Čak je odustala od fakulteta kako bi se posvetila glazbi i očito je donijela ispravnu odluku. Danas je ona eminentna pjevačica.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..