Home Novo Dvije godine nakon što je preminula čuvena Donna Ares, isplivalo šta se...

Dvije godine nakon što je preminula čuvena Donna Ares, isplivalo šta se krije iza njene pjesme “To mi nije trebalo”: Razaralo je, gušilo i na kraju potpuno uništilo

727
0
Želim nastaviti živjeti čak i nakon što preminem. Zato sam zahvalna Bogu što mi je dao taj dar, koji mogu iskoristiti za svoj razvoj i izraziti sve što se u meni nakuplja – napisala je Ana Frank.

Primjeri svih onih koji su uspjeli izgraditi za život i ostaviti trag vlastitog rada, možemo vidjeti snagu tog citata. Jedna od njih bila je Donna Ares.

Emocionalna, energična, iskrena i njezine pjesme stoga su ispunjene nadahnjujućom energijom i iskrenim emocijama, te stoga ne pate od zaborava. Azra Kolaković izgradila je status jednog od najboljih tekstopisaca na našoj glazbenoj sceni s pet studijskih albuma. Ti su albumi donijeli njezine hitove kao što sam ja sin tate, Idi idi u moju vilu, Igraj malo naroda, ne voliš me više, ub*o sam tvoju nevjeru i njen najveći hit, i također kultnu pjesmu to mi nije trebalo.

Donna Ares objavila je ovu pjesmu 2004. na albumu Jackpot.

Također je zaslužna za glazbu i tekstove, a to samo potvrđuje tezu o osobnoj, iskrenoj emociji u umjetničkom stvaralaštvu. Vidimo kako je ova pjesma osobna i poštena iz uvodnog stiha, ja nisam ona koja bi pala na koljena i koliko je ušla u nju iz svog bića.

Pjesma priča priču o ljubavnom paru koji ne inspirira jedan drugoga, već napetost koja usporava, ruši, nadima sve što čovjek treba da bude muškarac i koči slobodu. Postala je svjesna toga u ovoj pjesmi, izgovorila ga glasno i stekla slobodu koju je željela.

 

Svakako, velika je umjetnica bila Donna Ares i zaista je prava šteta što je otišla od nas

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..