Zanimljivosti

DUŠKO TOŠIĆ ODRASTAO JE U SELU ORLOVAT: Od SIROMAŠNE KUĆE danas je napravio VILU, evo kako izgleda (FOTO)

Jedan od najpoznatijih srpskih fudbalera je svakako Duško Tošić koji je u svojoj karijeri postigao veoma velike uspjehe ali brak sa poznatom pjevačicom Jelenom Karleušom ga je najviše proslavio.

Jelena je stalno prisutna u medijama i akrivna je veoma često na društvenim mrežama,dok je njen suprug samozatajan tip koji ne voli toliko da priča o svom privatnom životu . Međutim činjenicu da je odrastao u veoma siromašnoj porodici i da su ga roditelji dali u dom jer nisu imali dovoljno sredstava da ga izdržavaju nikada nije krio.

On je tri godine proveo u domu za učenike srednjih škola Angelina Kojić Gina . Duško je rođen u selu Olovrat a njegov otac Milorad je smatrao da je za njega najbolje da živi u domu gdje će imati tri sigurna obroka nego da odrasta u siromaštvu . On je uporedo sa školovanjem trenirao i fudbal i postigao je veliki uspjeh zahvaljujući svom zadivljujućem talentu i upornosti i ispunio je san da živi u velikom gradu.

Fidbaler je kao tinejdžer bio zaljubljen u Jelenu i u svojoj sobi je imao cijeli zid izlijepljen njenim posterima pa je uspio da ostvari i taj san i oženi pjevačicu koju je veoma mnogo obožavao . On je svoju rodnu kuću u selu Olovrat renovirao i napravio jednu veoma lijepu kuću normalne veličine u kojoj postoji sav kofmor za normalan život a u toj kući sada živi njegova majka Nikoleta jer je njegov otac Milorad preminuo prije pet godina.Duško svoju majku veoma često obilazi zajedno sa svojim kćerkama Nikom i Atinom.