Uncategorized

Duboko je uzdahnuo i izgovorio j*zive reči: TOŠE JE KOBNE NOĆI POZVAO NJU I NASLUTIO JE KRAJ! Š0K I NEVERICA!

Pre 14 godina je tragedija potresla celi Balkan desila na putu za Zagreb kada se dogodila saobraćajna nesreća u ranim jutarnjim satima u kojoj je život izgubio makedonski poznati pevač Toše Proeski koji je imao samo 26 godina i koji je obožavan na celom Balkanu.

Danima je trajal velika tuga na ovim prostorima i niko nije mogao da veruje da ovog momka koji ima anđeoski glas više nema među nama a mnogi ni dan danas ne mogu da se pomire sa ovim veliki gubitkom. Njegovi fanovi su svae godine obiležavali i godišnjicu njegove pogibije koja je bila pre dva dana kao i njegove rođendane a njegovo rodno Kruševo je celo u znaku sećanja na Tošeta Proeskog.

I njegove kolege i prijatelji sa estrade također koji je bila jako puno jer je on bio jako dobar momak koji se sa svima dobro slagao se svake godine preko društvenih mreža u svojim objavama sete njegovog lika a jedna od njegovih najboljih prijatleljica makedonskoga pevačica Elena Risteska je bila jedan od poslednjih osoba sa kojim se Toše čuo.

Tako je ona sigurna da je Tođe predosetio da će mu se desiti nešto je je nazvao iz Australje nekoliko dana pre pogibijea i noć pre puta za Hrvatsku i kada mu je rekla da će se videti za nekoliko dana on je samo duboku uzdahnuo i reao da hoće ako Bog to bude dozvolio. Dan posle joj je majka rekla da je Toše izgubio život, i ona nije mogla da veruje da je to istina. Svaki put od tada ona na svakom svom koncertu otpeva barem po jednu pesmu od Tošeta kako bi njemu odala čast.