Novo

Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o javnoj sceni , a jedna od zasigurno najpoznatijih i najuspešnijih pevačica je Dragana Mirković , koja je osim što je izvanredna pevačica , također i vlasnica popularne muzičke kuće dm sat . Naime , ona sada živi u Beču , sa svojim mužem i dvoje dece , a gde je izgradila doslovno dvorac , aa također i njen muž je uspešan bizniismen . Kako je koroona krenula na našim područjima , tako je došla i pauza za muzičare , pa je nakon dugo vremena otvoren ovogodišnji Oktober fest , a gde su se skupili brojni posetioci ,a među kojima je se našla i ova pevačica.

Inače , do sada smo imali priliku da u više navrata vidimo kako popularna pevačica izgleda u Srpskoj narodnoj nošnji , a sada nam je jasno da joj i nemačka tradicija idealno stoji , a što nas je uverila najnovijom fotografijom koju je objavila. Naime, pevačica je pozirala sa velikom kriglom piva i širokim osmehom koji svedoči da se u veseloj festivalskoj atmosferi i te kako dobro provodi.

Podsećanja radi , ona redovno posećuje ovakve događaje sa svojim prijateljima i porodicom , a sada im je se pridružila i njena ćerka Manuela , a koja je također nosila nošnju , te je objavila fotografiju sa ovog čuvenog festivalla , a koji svake godine okuši vuše od šest miliona posetilaca.  Vaša mišljenja o ovoj pevačici ostavite u komentar.